About

Mad Cause I’m So Fresh?!

Hi Lovelies!

Long time hè! Maar ik ben terug met een fresh kapsel! Op 15 juni heb ik een undercut laten te knippen/scheren. And I love it!

PhotoGrid_1434552509622 Het was echt tijd voor iets nieuws na bijna 2 jaar natural te zijn. Ik dacht eerst aan een tweede big chop. Maar dat kan altijd nog. Eerst maar lekker creatief experimenteren met de lengte die ik nog heb. Ik heb mijn haar laten doen bij Cymon Improved in Amsterdam (Albertcuyp 57).

Omdat ik deze ervaring wilde vastleggen heb ik een vlog voor jullie gemaakt.

Hier nog een close up van mijn haar

PhotoGrid_1434552694803

Wat vinden jullie van mijn nieuwe DOPE kapsel?

Let me know!

Lots of Love

Varishta Shireen
Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube

Advertenties

Natural Hair | Bantu Knot Out

Hi Lovelies!

Het is nu alweer 15 maanden sinds mijn big chop. In die periode heb ik heel wat geëxperimenteerd met mijn haar. Eén van de dingen die ik nog niet had geprobeerd zijn Bantu Knots. Daar is gisteren verandering in gekomen.

image

Ik heb Bee Mine Luscious Balanced Cream Moisturizer, mijn olie mix en Shea Moisture Curling Soufflé gebuikt voordat ik de bantu knots in mn haar heb gedraaid. Vond het wel lastig om ze goed vast te maken. Next time doe ik het gewoon met elastiekjes. Mijn haar was trouwens droog voordat ik de bantu knots erin draaide.

image

Dit was het resultaat! I like it a lot! Ziet er zo lekker fluffy uit. Ga dit zeker vaker proberen. Ook een keer op nat haar. Ben benieuwd hoe het er dan uitziet.

Heb jij weleens bantu knots geprobeerd?

Lots of Love

Vie ♥
Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube

FOTD #6 REBELious

Hi Lovelies!
Na lange tijd weer een een FOTD op mijn blog! Ik ben sinds 2 weken weer helemaal obsessed met falsies! Heb ze volgens mij in December 2013 voor het laatst gedragen. Maar ze zijn nu back in full effect!

image

Face:
-Smashbox Studio Skin Foundation in 4.1
-MAC Pro Long-Wear Concealer in NC45
-MAC Mineralize Skinfinish in Dark Tan
-Sleek Contour Kit in Medium
-L.A Colors Mineral Blush in Desert Rose
-Catrice Bronzer (highlight)

Ogen:
-MAC Swiss Chocolate, Sketch, Espresso en Arena oogschaduw
-Bobbi Brown Ink Liner
-Dior It Lash Mascara
-Ardell Demi Wispies Lashes

Lippen:
-MAC Rebel Lipstick

Wat vind jij van false lashes? Draag je ze weleens? Zo ja, wat is je favoriete merk?

Lots of Love

Vie ♥
Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube

Update: Naturally Vie? Is she still here?

Hallo Lovelies!

Ja ik ben er nog! Het spijt me dat ik zo lang niks heb gepost. Ik heb een hele hectische periode achter de rug (eigenlijk is mijn leven nog steeds een en al hectiek en stress), maar het is nu weer tijd om alles weer op te pakken. Sinds kort heb ik een nieuwe camera dus ik kan weer volop YouTube video’s maken en mooie foto’s maken voor mijn blog.

image

Met mijn haarjourney gaat het nog goed. Helaas heb ik nog geen update kunnen posten en filmen. Momenteel heb ik boxbraids in om mijn haar even wat rust te geven. Als je mij volgt op Instagram weet je wel waarom. Afgelopen maand heb ik mijn haar namelijk 2 keer laten kleuren. De eerste keer was op mijn One Year Big Chop Anniversary. Het resultaat in de kapsalon was niet waar ik om gevraagd had. Het zag er in mijn ogen oranje uit. Mijn kapper had dat (zogenaamd) gecorrigeerd en daarna was ik er wel blij mee. Niet precies wat ik wilde maar oké. Dat was helaas voor korte duur, want na een paar dagen werd het weer een felle koper/oranje kleur!

image

image

Zag er leuk uit toch? Nou na het wassen werd het zo (foto linksboven)!

image

Belachelijke kleur en kei lelijk -_- Dus heb ik 2 pakken verf gekocht en het weer “hersteld” naar donker. En dit was het resultaat:

image

Dit was even een update van mijn haarjourney in sneltreinvaart. Hier nog even een foto van hoe mijn haar nu is in boxbraids.

image

Lots of Love

Vie ♥
Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube

Haar Update #10 Juli ’14

Hi Lovelies!

Zoals beloofd is hier mijn haar update. Afgelopen maand heb ik Foxy even een break gegeven door middel van een protective style. Dit keer heb ik weer gekozen voor boxbraids.

image

Ik heb ongeveer 1,5 pakken haar gebruikt. De vlechten voelde helemaal niet zwaar aan. Ben zo blij dat ik ze zelf kan installeren! Scheelt een hoop geld. De voornaamste reden waarom ik blij ben dat ik het zelf kan, is dat ik me niet schuldig hoef te voelen als ik ze na een week weer verwijder haha. Dat is namelijk precies wat ik gedaan heb. Na een week wilde ik mijn haar echt wassen, en vind het niet fijn om het met boxbraids in te wassen.

image

Zo zag mijn haar eruit nadat ik het gestyled had met Aphogee Curlific Moisture Rich leave-in conditioner, Aphogee Curlific Curl Definer en Kinky Curly Curling Custard. Was erg blij met het resultaat! Een review van de Aphogee Curlific lijn komt snel.
Mijn Afro puff wordt ook steeds groter, I love it! Dit is toch wel mijn go-to hairstyle.

image

Heb jij deze maand iets bijzonders met je haar gedaan?

Lots of Love

Vie ♥
Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube

It’s been 1 year! (original) Hairversary

Hallo Lovelies!

Vorig jaar op 27 juli 2013 heb ik na een transition van 3 maanden mijn gerelaxte haar punten afgeknipt! Time flies right? De beslissing om mijn kroeshaar te laten groeien en (her)ontdekken is echt een van de beste beslissingen van mijn leven. Heb er (zoals ik al vaker heb gezegd) geen moment spijt van gehad. Hieronder volgen een paar foto’s van mijn Big Chop.
image

image

Love de laatste foto! Ik voelde me zo fly! hihi

Volgende maand is het ook 1 jaar sinds mijn low fade haircut (2e big chop). Vanaf nu beschouw ik deze datum, 28 augustus 2013, als mijn “publiekelijke” big chop datum.  Is ook makkelijker qua length checks omdat ik het echt van bijna kaal heb laten groeien.

Morgen is het dus 11 maanden sinds mijn 2e big chop  dus kunnen jullie een artikel verwachten.

Lots of Love

Vie ♥
Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube