AfroChic Let’s Talk Event 31 Mei 2014

Hallo Lovelies!

Afgelopen zaterdag (31 mei) was het dan zover, het AfroChic event! Het event vond plaats in Amsterdam en was in één woord GEWELDIG! Zelf was ik aanwezig als visagist en na mijn werk was ik er als gast. In totaal heb ik de make-up van 8 dames verzorgd, waaronder de oprichters van Afro Chic.

Afbeelding
Samen met de modellen waarvan ik de make-up heb verzorgd.

AfroChic is in 2012 opgericht met als doel het bewustzijn omtrent kroeshaar aan te wakkeren in Nederland. Trots zijn op natural hair staat centraal bij AfroChic. Op het event heb ik zoveel mooie naturals (en non-natural) dames voorbij zien komen. Ik stond soms echt te genieten! Zoveel moois in een ruimte.

ChriStella Garard & Sjamira Roseburg, van AfroChic

Op het event kon je deelnemen aan spreeksessies en diverse workshops o.a van Franse blogger Fatou. Sylvana Simons was aanwezig als inspirational speaker, Shay als MC en er waren nog vele bloggers die deelnamen aan discussies en presentaties gaven over hun haarjourney. Heel leuk om bij te wonen en de verschillende meningen en ervaringen van andere te horen. Op de aanwezige markt waren allerlei producten te koop, van haar producten tot sieraden.

Met MC Shay 🙂
Met Rowan van roodjerow.nl

Voor mij was dit de eerste keer op een natural hair event. Het leukste vond ik dat ik herkend werd door verschillende vrouwen haha. Ze herkende mij van “The Natural Hair Club NL”  facebook groep waar ik weleens (oke heel vaak :p) foto’s upload van mijn haar. Ik heb ook vele complimenten gekregen over mijn haar. De vraag: “Welke producten heb je gebruikt” werd mij heel vaak gesteld. But I love helping other people dus werd er blij door. Na afloop ben ik met een groep andere Black Beauty Bloggers wat gaan eten. Het was een hele lange dag (ik was pas om 00.30 thuis!!), maar het was het dubbel en dwars waard. Ik kijk al uit naar de volgende editie!

Black Bloggers! Minerva, Tewatha, Rowan, Me, Gwendelien, Benay en Samantha

Na afloop van het event heb ik ook een Goodiebag ontvangen. Benieuwd naar wat erin zat? Houd dan zeker mijn blog in de gaten 😉

Lots of Love

Vie ♥

Volg mij op: Bloglovin | Instagram | Youtube

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s